• Vestigården
  • Fuglekassehytta
  • Pop up-restaurant
  • Lorvika hyttefelt

Vestigården

Pop up-restaurant

Kulinarisk lekestue i stabburet er under etablering.

Første planlagte pop up-arrangement er fredag 27. mai 2022, og er et av European Gastronomy Region Trøndelag sine eventer på Innherred.

Diners table på stabburet
For første gang åpner nystartede Vestigården i Lorvika i Steinkjer opp dørene til sitt kulinariske stabbur. Her får du en trøndersk matopplevelse i særklasse. 

Foto: Elfi Leinan

Diners Table: En unik og intim matopplevelse som deles med andre deltakere, som er like opptatt av gode smaker som deg selv. Her kan du se kokken anrette de flotteste råvarer og fortelle historier om hvor maten kommer fra og hvordan den er tilberedt. Samtidig snuser du inn den gode atmosfæren og neste rett før den kommer på bordet. 

Kveldens kokk er Thomas Valø, kjent fra tidligere White Guide Nordic- restauranten Buøy gård. Vertskap er Elin Sofie Lorvik og Jo Kristian Kvernland

2500 kroner per stol.

Foto: Elfi Leinan

Tidligere arrangementer

Husfolket i Vestigården og gjestekokk Maren Brekkvassmo Myrvold inviterer til en mat- og ølopplevelse i trønderlåna på gården lørdag 6. april 2019.

Maren har tidligere jobbet som kokk blant annet hos Britannia Hotel i Trondheim. I dag jobber hun hos Flyndra AS på Straumen og er en av tre bak eventbyrået Voi Voi, som har fokus på spennende opplevelser, der mat og drikke av høy kvalitet er sentralt.

Denne kvelden serverer vi en 6-retters matopplevelse med tilpasset ølmeny for et begrenset antall gjester. I historiske rammer på kjøkkenet i trønderlåna tilbyr vi en spennende meny laget av lokale råvarer med tema fra fjord til fjell.

Se og lukt at kokken tilbereder maten på den ene side av kjøkkenet, mens du nyter måltidet på den andre siden. I glasset får du utvalgte øl presentert av ølsommelier og husbonde Jo Kristian Kvernland.

Kveldens meny:

Starter: Kaffegravet ytrefilet av elg med porterkrem og honningglasert rødløk og
aquavitgravet laks på rugkjeks med sennepssaus.

1. Smørstekt kamskjell med blomkålkrem, sitrussalat og nøtter.

2. Hjortebuljong med sopp og vaktelegg.

3. Langtidsstekt lam fra Berg gård, pastinakkpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, sautert rødkål og ølsaus.

4. Lokale oster med tomatmarmelade, hvitvinskokte nøtter og fiken.

5. Svele med rørosrømme og sjokoladedessert med multer.


Pris: 1450,- (inkluderer velkomstdrink, ølmeny til maten og kaffe etter måltidet)

Egen alkoholfri drikkepakke for de som ønsker det. Si fra ved bestilling.

Det er mulig å nyte en ekstra øl eller kaffe avec etter måltidet.

Påmelding sendes til [email protected] eller på sms til telefon 90145599. Merk din bestilling med evt. allergier. Påmelding er bindende.

Finne frem:

Vestigården og grenda Lorvika ligger i Sparbu i Steinkjer kommune. For å komme hit tar du av fra E6 på Rambergsmyra, om du kommer nordfra er avkjørselen til høyre ikke lenge etter Sparbu sentrum. Avkjørselen er skiltet med gult skilt mot Lorvika.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Vestigården

Kart: Lorvikvegen 725, Steinkjer
Spørsmål?: +47 971 671 83

Linker

  • Pop up-restaurant
  • Fuglekassehytta
  • Vestigården
Bygget på WordPress av Smart Media AS